Kunstgras kopen

Kunstgras kopen bij BeCo Kunstgras

Groot inkopen. Dit heeft ook voordeel voor u! Wij spelen graag onze grote inkoopkorting door naar u als u groot inkoopt. Daardoor wordt het voor u nog voordeliger.

Lage kosten.  Wij werken uitsluitend op telefonische afspraken. Zo hoeven we geen personeel in te huren dat de hele dag aanwezig is op de zaak. Zo bieden we u voordelig kunstgras aan.

Aanbiedingen. Af en toe stunten we met prijzen. Om te weten of we een actie hebben kunt u ons het beste bellen via 06-22 77 94 55 of contact opnemen via het contactformulier.

Waarom bij BeCo Kunstgras?

Veel verschillende soorten kunstgras

Er zijn verschillende grastapijten met ieder een andere toepassing. Als u kinderen en speeltoestellen heeft dan is het handig om een grasmat te kopen met langere sprietjes voor een betere valdemping. Dit is weer anders dan voor uw balkon waar u een sier-grastapijt wilt hebben. Kies het kunstgras wat u mooi vindt! Alle breedtes en lengtes zijn mogelijk. We snijden precies het stuk wat u nodig hebt of lijmen meerdere rollen kunstgras naadloos aan elkaar. U vindt daarnaast kunstgras voor uw tuin, balkon, speeltuin, terras, camping, garage en daarnaast doen we aan specialistisch werk.

We hebben meer dan 30 verschillende kleurtinten. Deze kleurtinten gaan verder dan alleen groen. De grasmatten zien er allemaal net anders uit op een foto dan in de zon. Kunstgras koop je niet via het boekje, dat doe je door te voelen en het te zien bij het daglicht, daarom raden we aan om langs te komen. Zo kunt u het echt ervaren.

Kwaliteit staat altijd voorop.

U wilt kunstgras kopen, maar bent op zoek naar een goede, betrouwbare leverancier. Kunstgras kopen doet u immers niet iedere dag. U heeft behoefte aan een welgemeend advies van mensen die verstand van zaken hebben.

Wij leveren u een echt Nederlands kwaliteit product. Kunstgras uit andere landen kan allerlei ‘goedkope’ en vervuilde metalen bevatten. Dit is slecht voor uw gezondheid, maar ook voor die van uw kinderen en huisdieren. Dit maakt buitenlands kunstgras onveilig. Wij zijn zowel gecertificeerd qua kunstgas veiligheidsnormen en ISO.

Kunstgrasprijzen kunnen enorm verschillen. Dit heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van het kunstgras, maar ook met de vraag of het om een nieuwe of oude collectie gaat. Dat betekent dat u voor élke kwaliteit kunstgras een eerlijk bedrag betaalt, of u nu kiest voor speelkunstgras, sportkunstgras, of kunstgras voor de tuin.

Kunstgras moet u zien & voelen. Kom eens langs!

Bel 06-22 77 94 55 of vul het contactformulier in.
Wij vinden het belangrijk dat mensen het kunstgras eerst eens goed onder hun voeten zullen voelen. U zult zelf ook op het kunstgras moeten lopen in de zomer en tevreden moeten zijn met hoe het voelt!

Kunstgras moet u daarnaast ook met uw eigen ogen in de zon zien. Op een foto ziet de kleur er anders uit dan in het echt. We vinden het belangrijk dat u tevreden wordt en willen daarom graag dat u langs komt. Zo kunt u zelf ervaren welke soort het beste bij u past.

Afspraak maken?
Wij werken uitsluitend op afspraak. Als u contact opneemt kunnen we binnen een half uur al in contact komen. Dit kan op elk moment tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. Afspraken zijn geheel vrijblijvend.

Een kleine greep uit het assortiment

Proefmonsters zijn te bezichtigen in ons magazijn. Deze rollen zijn ook te bestellen door middel van het contactformulier.
Dit is een prijs bij afname van een rol van ca. 100 m2.
Oberon

€ 14,00 per m2

Saturnus

€ 18,00 per m2

Pluto

€ 20,00 per m2

Castor

€ 27,00 per m2

Mercurius

€ 28,00 per m2

Iris

€ 18,50 per m2

Anemoon

€ 24,95 per m2

Plantaan

€ 26,00 per m2

Esdoorn

€ 27,50 per m2

Wij streven er naar u altijd het beste te helpen!

Wij geven om uw veiligheid.

Wij geven u altijd advies. Heeft u kunstgras bij een rondom een speeltuin? Maak gebruik van langer kunstgras. Hierdoor is er een grotere valdemping. Zo kunt u uw kinderen onbezorgd laten spelen.
Wij maken raden daarnaast het gebruik van kunstgras haken af. Deze zullen na verloop van tijd omhoog gaan en hier kan u of uw kind vervolgens op staan. Een akelig gevoel! In plaats van de haken maken we gebruik van zand om de matten te verzwaren. Zo blijven de kunstgrasmatten alsnog stevig op zijn plaats.

Bij BeCo Kunstgras heb je veel keuze voor uw nieuwe kunstgras mat. U kan op afspraak bij ons langskomen om alles is zelf te voelen en te zien met uw eigen ogen. Zo geven we u gelijk advies zodat u zo tevreden mogelijk weer naar huis gaat. U kunt ook direct bestellen via het contactformulier onderaan de pagina.

Direct kunstgras kopen & bestellen?

U kunt bestellen door onderaan het formulier in te vullen met uw specifieke wensen en afmetingen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op om alles af te handelen.

Korting

Indien u een bestelling doorgeeft via het antwoordformulier krijgt u extra korting.

Heeft u een vraag of wilt u graag kunstgras bestellen? Bel ons dan op: 06-22779455 of vul het contactformulier in.

Let op

Er kan bij ons niet worden gepind. In overleg kunnen wij het kunstgras bezorgen.

Kunstgras kopen in: