Kunstgras kopen in regio Geldermalsen

Kunstgras kopen in regio Geldermalsen

Een mooi stukje kunstgras voor in uw tuin of op uw dakterras?

We bieden u deskundig advies, een ruim assortiment en een scherpe prijs. Het kunstgras van tegenwoordig is zo echt, dat uw tuin wordt omgetoverd tot een natuurgetrouw groen paradijsje. Zonder de onderhoudslasten.

We nodigen u uit om het kunstgras te zien in onze showtuin in Westervoort. Zo kunt u hier al het kunstgras voor uw tuin met eigen ogen en voeten zien en voelen. Hier kunnen we al uw vragen beantwoorden en met u meedenken.

Waarom bij BeCo Kunstgras?

Inkoopkorting.

Wanneer wij groot inkopen, krijgen we korting. U dus ook! Wij spelen graag onze grote inkoopkorting door naar u. Daardoor wordt het voor u nog voordeliger.

Lage kosten.

Wij werken uitsluitend op telefonische afspraken. Zo hoeven we geen personeel in te huren dat de hele dag aanwezig is. Zo bieden we u voordelig kunstgras aan.

Aanbiedingen.

Af en toe stunten we met prijzen. Om te weten of we een actie hebben kunt u ons het beste bellen via 06-22 77 94 55 of contact opnemen via het contactformulier.

Kunstgras moet u zien & voelen. Kom eens langs!

Onze kunstgras showtuin

Wij vinden het belangrijk dat mensen het kunstgras eerst eens goed onder hun voeten zullen voelen. U zult zelf ook op het kunstgras moeten lopen in de zomer en tevreden moeten zijn met hoe het voelt!

Kunstgras moet u daarnaast ook met uw eigen ogen in de zon zien. Op een foto ziet de kleur en glans er anders uit dan in het echt. We vinden het belangrijk dat u tevreden wordt en willen daarom graag dat u langs komt. Zo kunt u zelf ervaren welke soort het beste bij u past.

Afspraak maken? Bel 06-22 77 94 55 of vul het contactformulier in.
Wij werken uitsluitend op afspraak. Als u contact opneemt kunnen we binnen een half uur al in contact komen. Dit kan op elk moment tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. Afspraken zijn geheel vrijblijvend. Langs komen kan soms al binnen een half uur.

Kunstgras kopen: waar moet ik op letten?

  • Wil ik kunstgras voor de sier, recreatie of voor het praktisch nut?
  • Gaan er kinderen in mijn tuin spelen?
  • Wil ik veerkrachtig kunstgras met extra valdemping?
  • Is de kunstgras mat wel een Nederlands kwaliteitsproduct?
  • Ga ik gebruik maken van haken of strooizand?
  • Koop ik kunstgras met extra misdraad voor de kleur en stabiliteit?

Dit zijn de details. Als u goed weet wat wat u wensen zijn voor uw tuin, helpen wij u met het maken van de juiste keuze. Zo houden we het makkelijk.

Kunstgras prijs
Er zit een verschil tussen goedkoop kunstgras en duurder kunstgras. Dit verschil zit o.a. in: dichtheid van de sprietjes per m2, de kleur, zachtheid, vorm van de garen, kwaliteit en de lengte van de sprietjes. Vooral de dichtheid en de lengtes van de sprietjes zijn belangrijke factoren voor de prijs.
Kunstgras voordeel
We hebben regelmatig kunstgras aanbiedingen en acties. Dit komt omdat we altijd groot inkopen. De kortingen die we krijgen geven we door aan u. Ook als u groot inkoopt door bijvoorbeeld een hele kunstgras rol te kopen, krijgt u extra korting.
Wij helpen u graag op weg
Als kunstgras specialist in de regio geven we u graag advies. U kunt ook kunstgras bestellen via ons contactformulier, maar we raden aan om kunstgras met eigen ogen te zien en te ervaren.

Een kleine greep uit het assortiment

Proefmonsters zijn te bezichtigen in ons magazijn. Deze rollen zijn ook te bestellen door middel van het contactformulier.
Dit is een prijs bij afname van een rol van ca. 100 m2.
Oberon

€ 14,00 per m2

Saturnus

€ 18,00 per m2

Pluto

€ 20,00 per m2

Castor

€ 27,00 per m2

Mercurius

€ 28,00 per m2

Iris

€ 18,50 per m2

Anemoon

€ 24,95 per m2

Plantaan

€ 26,00 per m2

Esdoorn

€ 27,50 per m2

Wij streven er naar u altijd het beste te helpen!

Kwaliteit staat altijd voorop.

U wilt kunstgras kopen, maar bent op zoek naar een goede, betrouwbare leverancier. Kunstgras kopen doet u immers niet iedere dag. U heeft behoefte aan een welgemeend advies van mensen die verstand van zaken hebben.

Wij leveren u een echt Nederlands kwaliteit product. Kunstgras uit andere landen kan allerlei ‘goedkope’ en vervuilde metalen bevatten. Dit is slecht voor uw gezondheid, maar ook voor die van uw kinderen en huisdieren. Dit maakt buitenlands kunstgras onveilig. Wij zijn zowel gecertificeerd qua kunstgas veiligheidsnormen en ISO.

Kunstgrasprijzen kunnen enorm verschillen. Dit heeft niet alleen te maken met de kwaliteit van het kunstgras, maar ook met de vraag of het om een nieuwe of oude collectie gaat. Dat betekent dat u voor élke kwaliteit kunstgras een eerlijk bedrag betaalt, of u nu kiest voor speelkunstgras, sportkunstgras, of kunstgras voor de tuin.

Veel verschillende soorten kunstgras

Er zijn verschillende grastapijten met ieder een andere toepassing. Als u kinderen en speeltoestellen heeft dan is het handig om een grasmat te kopen met langere sprietjes voor een betere valdemping. Dit is weer anders dan voor uw balkon waar u een sier-grastapijt wilt hebben. Kies het kunstgras wat u mooi vindt! Alle breedtes en lengtes zijn mogelijk. We snijden precies het stuk wat u nodig hebt of lijmen meerdere rollen kunstgras naadloos aan elkaar. U vindt daarnaast kunstgras voor uw tuin, balkon, speeltuin, terras, camping, garage en daarnaast doen we aan specialistisch werk.

We hebben meer dan 30 verschillende kleurtinten. Deze kleurtinten gaan verder dan alleen groen. De grasmatten zien er allemaal net anders uit op een foto dan in de zon. Kunstgras koop je niet via het boekje, dat doe je door te voelen en het te zien bij het daglicht, daarom raden we aan om langs te komen. Zo kunt u het echt ervaren.

Wij geven om uw veiligheid.

Wij geven u altijd advies. Heeft u kunstgras bij een rondom een speeltuin? Maak gebruik van langer kunstgras. Hierdoor is er een grotere valdemping. Zo kunt u uw kinderen onbezorgd laten spelen.
Wij maken raden daarnaast het gebruik van kunstgras haken af. Deze zullen na verloop van tijd omhoog gaan en hier kan u of uw kind vervolgens op staan. Een akelig gevoel! In plaats van de haken maken we gebruik van zand om de matten te verzwaren. Zo blijven de kunstgrasmatten alsnog stevig op zijn plaats.

Bij BeCo Kunstgras heb je veel keuze voor uw nieuwe kunstgras mat. U kan op afspraak bij ons langskomen om alles is zelf te voelen en te zien met uw eigen ogen. Zo geven we u gelijk advies zodat u zo tevreden mogelijk weer naar huis gaat. U kunt ook direct bestellen via het contactformulier onderaan de pagina.

Direct kunstgras kopen & bestellen?

U kunt bestellen door onderaan het formulier in te vullen met uw specifieke wensen en afmetingen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Korting

Indien u een bestelling doorgeeft via het antwoordformulier krijgt u extra korting.

Heeft u een vraag of wilt u graag kunstgras bestellen? Bel ons dan op: 06-22779455 of vul het contactformulier in.

Let op

Er kan bij ons niet worden gepind. In overleg kunnen wij het kunstgras bezorgen.